Lämmintä ja aurinkoista kesää!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 30.6.2006

Toimistomme siirtyy kesälaitumille koko heinäkuun ajaksi.

Lämmintä ja aurinkoista kesää!

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa kesälomaa ja haluamme omalta osaltamme kiittää kuluneesta keväästä joka on ollut antoisa ja työntäyteinen. Työt jatkuvat jälleen elokuun alusta.

LTC-Rakennus Oy:lle yrityspresentaatiosivusto
Viimeisenä kesäprojektina julkaisimme LTC-Rakennus Oy:lle yrityspresentaatioon soveltuvan verkkosivuston, jossa esitellään rakennusalan yrityksen osaamisalueita ja asiakasreferenssejä. Työ tehtiin yhteistyössä Mainonnan Suunnittelutoimisto Viren kanssa, jossa mainostoimisto loi yrityksellä perusyritysilmeen sekä uuden logon ja me vastasimme verkkoilmeestä sekä teknisen ylläpitojärjestelmän toteutuksesta.

Järjestelmä rakennettiin kehittämämme eAdmin Platform 4.5 –ylläpitoalustan varaan, ja siihen luotiin tarvittavat ylläpitotyökalut sivuston sisällön ja rakenteen hallintaan, hakutoiminnot sekä kävijäseuranta sivuston käytön seurantaa varten.

Tutustu sivustoon alla olevassa osoitteessa:

http://www.ltc-rakennus.fiTakaisin

Meihin luottavat jo