Asiakasyhteistyösuhteet jatkuvat – sivustouudistuksia ja uusia julkaisuja

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 20.3.2006

Pitkäaikaiset yhteistyösuhteet jatkuvat asiakkaittemme kanssa. Kiinnostus asiakkaittemme keskuudessa uusittuun eAdmin Platform 4.5 –ylläpitoalustaan ja sen pohjalta luotuihin uusiin ylläpitoratkaisuihin on ollut huomattavaa.

Asiakasyhteistyösuhteet jatkuvat – sivustouudistuksia ja uusia julkaisuja

Sivustouudistuksia on tehty kuluvan alkukevään aikana mm. Topman / Avec-Shoe Oy:lle, Oy DelSiTech Ltd:lle, Stinghorn Oy:lle sekä EPS-rakennuseristeteollisuudelle, jotka ovat ottaneet käyttöön uusitun järjestelmäversion ja sen myötä kehitettyjä ylläpitojärjestelmän lisäominaisuuksia ja uusia sovelluksia. Tämän lisäksi Runebergin kukan sivustouudistus tullaan julkaisemaan loppukeväästä asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua. Ylläpitojärjestelmän helppokäyttöisyys, monipuolinen laajennettavuus ja järjestelmän graafinen joustavuus sivustoilmeiden, taiton ja sisältötyylien suhteen on saanut runsaasti kiitosta niin uusilta kuin myös vanhoilta asiakkailtamme.

Uusittujen verkkopalveluiden myötä myös kokonaan uusia sivustojulkaisuja on tehty uusille asiakkaillemme. Ohessa listattuna muutamia alkukevään sivustouudistuksia ja uusimpia julkaisuja:


Kysy ylläpitojärjestelmän ja asiakasratkaisujen esittelyä:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo