Menestyksekästä uutta vuotta 2006!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 2.1.2006

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta joka oli ainakin meille menestyksekäs ja suosiollinen ja samalla toivottaa uudelle vuodelle 2006 onnea ja menestystä!

Menestyksekästä uutta vuotta 2006!

Tuloksellista toimintaa
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy:n järjestyksessä jo seitsemäs toimintavuosi oli ehdottomasti paras yrityksen toimintahistoriassa. Vuosi vuodelta kasvuvauhtimme on ollut tasaista ja maltillista liiketoiminnan perustuessa tulosrahoitteeseen kannattavuuteen ja pitkäaikaisten asiakkuussuhteiden solmimiseen. Menneenä vuonna 2005 liikevaihtomme kasvoi noin 30% ja merkittäviä asiakkuuksia erityisesti liitto- ja järjestöpuolella syntyi, uudistimme ilmettämme ja kehitimme järjestelmästämme uuden kehitysversion jota laajensimme monipuolisilla lisätoiminnoilla ja uusilla sovelluksilla. Tavoitteemme tarjota asiakkaillemme järkevästi hinnoiteltuja, teknisesti edistyksellisiä ja visuaalisesti näyttäviä, helppokäyttöisiä ja joustavasti skaalautuvia ratkaisuja on osoittautunut myös pitkäaikaisena toimintamallina kannattavaksi.

Näillä eväillä suuntaamme hyvin mielin uuteen vuoteen ja uusiin haasteisiin!

Sami Pylvänäinen, IT Manager
Uusmediatoimisto Verkkovaraani OyTakaisin

Meihin luottavat jo