Laadukasta markkinointiviestintää verkossa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 8.11.2004

Laadukasta markkinointiviestintää verkossa

Suunnittelimme ja toteutimme kuluneen syys-lokakuun aikana kahdelle tukkukauppaa harjoittavalle asiakkaallemme Aromix Erikoiskahvi Oy:lle ja Matex Oy:lle verkkopalvelun uuden graafisen ilmeen sekä sivuston ylläpitojärjestelmän. Molempien projektien lähtökohtana oli luoda täysin uusi yritysilme verkkoon ja tukea yritysten tuotteiden laatukuvaa ja tuote-esittelyä verkossa.

Aromix Erikoiskahvi Oy tunnetaan parhaiten laadukkaista maustetuista kahveistaan, kuten Caffé Amaretto ja Irish Coffee. Vuonna 1987 perustettu Aromix Erikoiskahvi Oy on Suomen vanhimpia erikoiskahveihin keskittyneitä yrityksiä ja juuri Aromix on ensimmäisenä tuonut maustetut kahvit Suomen markkinoille jo vuonna 1989. Asiakkaita ovat herkku- ja erikoisliikkeet, kahvilat ja ravintolat, tukut ja päivittäistavarakaupat, sekä yritykset ja yhdistykset ympäri Suomen. Aromix Erikoiskahvi Oy:n tuotevalikoimissa on korkealaatuisia kahvisekoituksia, elämyksellisiä maustekahveja sekä eksoottisia alkuperäiskahveja.

Matex Oy on vuonna 1955 perustettu Nurmi-Yhtiöt konserniin kuuluva yritys. Matex Oy:stä on kehittynyt vuosien varrella suurin ja tunnetuin suomalainen solmioiden valmistaja. Muun tekstiilituotannon siirtyessä ulkomaille Matex Oy on pitänyt solmiotuotannon edelleen kotimaassa ja näin vaalinut suomalaista osaamista ja käsityötä. Markkina-alueena ovat Suomen lisäksi, Skandinavia, Baltian maat ja Venäjä.

Suunnittelimme ja toteutimme verkkopalvelun uuden graafisen ilmeen sekä sivuston ylläpitojärjestelmän. Projektin lähtökohtana oli luoda Matex Oy:n verkkosivujen ilme vastaamaan yrityksen hyvää laatukuvaa. Matexin tavoitteena on palvella laatutietoisia asiakkaita tarjoten laadukkaita huolellisesti valmistettuja tuotteita, joiden kuosit ja värit seuraavat kansainvälisen muodin virtauksia ja suomalaisia makutottumuksia.

Molemmat verkkopalvelut on teknisesti toteutettu kehittämällämme eSite -julkaisujärjestelmällä, jolloin asiakasyrityksen henkilökunta pystyy itsenäisesti ja vaivattomasti hallitsemaan koko sivustonsa rakennetta ja sisältöä. Molemmissä järjestelmissä on käytössä kehittämämme reaaliaikainen eStat -kävijäseurantaohjelma, jota voidaan käyttää esim. erilaisten markkinointikampanjoiden tehon seurantaan. Julkaisujärjestelmämme avulla voidaan toteuttaa graafisesti monipuolisia ratkaisuja ja sitä voidaan laajentaa nopeasti ja kustannustehokkaasti kehittämällämme markkinointiviestintään suunnitellulla eAdmin -ylläpitojärjestelmällämme.

Tutustu verkkopalveluihin osoitteissa:

Aromix Oy: www.aromix.fi
Matex Oy: www.matex.fiTakaisin

Meihin luottavat jo