Bioalan kansainvälinen osaamisprofiilimme kasvussa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.10.2004

Bioalan kansainvälinen osaamisprofiilimme kasvussa

Suunnittelimme ja toteutimme kuluvan alkusyksyn aikana kahdelle uudelle bioalan asiakkaallemme . Biolta Ltd:lle ja Melius Pharma Oy:lle . verkkopalvelun uuden graafisen ilmeen sekä sivuston ylläpitojärjestelmän. Molempien projektien lähtökohtana oli luoda yrityksille täysin uusi yritysilme sekä visuaalinen identitetti, johon kuului verkkosivuston graafisen ilmeen lisäksi logosuunnittelu sekä jatkoprojektina painotuotteiden (käyntikortit, folderi, kirjekuoret, kirjepaperit) ja presentaatiomateriaalin (PowerPoint) suunnittelu ja toteutus.

Biolta Ltd on kanadalainen Calgaryssa sijaitseva bioalan tutkimus-, tuotanto- ja asiantuntijayritys joka on erikoistunut fermentaatioteknologioiden tutkimukseen ja kehitystulostensa kaupalliseen hyödyntämiseen laboratoriotyössä. Biolta myy ja markkinoi tutkimuspalvelujaan myös muille alan yrityksille ulkoistettuna asiantuntijapalveluna ja tarjoaa yhteistyöverkostojensa avulla joustavia ja monipuolisia biolan kokonaispalveluita. Yrityksen pääasiallinen markkina-alue on Kanadassa sekä Yhdysvalloissa mutta asiakkuuksia haetaan niinikään Euroopasta kuin myös Aasiasta, jossa on tulevaisuuden kannalta merkittävät markkinat ja yhteistyömahdollisuudet.

Melius Pharma Oy on turkulainen bioalan palvelu- ja asiantuntijayritys joka myy ja markkinoi palveluitaan niin kotimaisille kuin myös kansainvälisillä lääketeollisuusyrityksille erityisesti kliinisen tutkimuksen, rekisteröintipalveluiden ja lääketieteellisen asiantuntijapalveluiden alalla. Laadukkaiden, ulkoistettujen asiantuntijapalveluiden kysyntä on kovassa nousussa alalla jossa uuden henkilökunnan palkkaaminen ei välttämättä tule kysymykseen ja jossa tutkimus- ja kehityshankkeita joudutaan viemään läpi kustannustehokkaammilla budjeteilla.

Markkinointi- ja tietokanavana verkko on tehokas ja joustava tapa hankkia uusia asiakkuuksia ja vakuuttaa hyvällä graafisella suunnittelulla oman palvelunsa asiantuntevuudesta. Luotua ilmettä ja yritysidentiteettiä voidaan joustavasti hyödyntää muussa markkinointiviestinnän materiaalissa jotka tukevat toinen toisiansa.

Molemmat verkkopalvelut on teknisesti toteutettu kehittämällämme eSite -julkaisujärjestelmällä, jolloin asiakasyrityksen henkilökunta pystyy itsenäisesti ja vaivattomasti hallitsemaan koko sivustonsa rakennetta ja sisältöä. Julkaisujärjestelmämme avulla voidaan toteuttaa graafisesti monipuolisia ratkaisuja ja sitä voidaan laajentaa monipuolisesti ja kustannustehokkaasti kehittämällämme markkinointiviestintään suunnitellulla eAdmin -ylläpitojärjestelmällämme.

Tutustu verkkopalveluihin osoitteissa:

Biolta Ltd: www.biolta.com
Melius Pharma Ltd: www.meliuspharma.com

Kysy lisätietoja graafiseen suunnitteluun liittyvistä ratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo