Tilausjärjestelmä laboratoriotuotteiden B-to-B -kauppaa käyvälle Labnet Oy:lle

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 3.5.2004

Tilausjärjestelmä laboratoriotuotteiden B-to-B -kauppaa käyvälle Labnet Oy:lle

Toteutimme Labnet Oy:lle verkkopalvelun uudistuksen, jonka keskeinen lähtökohta oli online -tilausjärjestelmän nykyaikaistaminen ja ominaisuuksien kehittäminen vaativaan B-to-B kauppaan soveltuvaksi.

Labnet Oy:llä on jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemus Suomalaisista laboratoriomarkkinoista. Yrityksen valtteja ovat tunnetut laatutuotteet, kattavat valikoimat, osaava ja asiantunteva palvelu ja nopea toimitus. Laboratorioalan ammattilaisille suunnattu LabNet-verkkopalvelu rakennettiin vastaamaan näitä vaatimuksia.

Marraskuussa 1999 avattu Labnetin internetpalvelu läpikävi merkittävän uudistuksen. Palvelun perustoiminnot säilytettiin, mutta ulkoasua nykyaikaistettiin enemmän asiakkaan muuta viestintää vastaavaksi. Lisäksi palveluun lisättiin useita palvelun käyttöä helpottavia ominaisuuksia, mm. tuotteiden hakutoimintoja parannettiin.

Kehittämämme eSite-julkaisujärjestelmän päälle rakennettu verkkopalvelu koostuu reaaliaikaisesta tuotetietokannasta, tilausjärjestelmästä joka sisältää monipuoliset asiakas- ja tilaushallintaan liittyvät ominaisuudet sekä asiakkaan viestintätarpeita palvelevista ominaisuuksista.

Labnet Oy
Rake- yhtiöihin kuuluva Labnet jatkaa vuonna 1971 perustetun Oy Plastic Traden Ab:n viitoittamaa uraa. Yrityksen tavoitteena on kasvaa yhdeksi alan johtavista toimittajista 2000-luvun laboratorioympäristössä. Labnetin strategisia valtteja ovat tunnetut laatutuotteet, kattavat valikoimat, osaava ja asiantunteva palvelu, nopea palaute, helppo ostaminen ja nopea toimitus. Jatkuva uusiutuminen asiakkaitten eduksi on yksi tärkeimmistä yrityksen arvoista.

Labnet myy korkealaatuisia laboratorioalan tarvikkeita, reagensseja ja laitteita. Tärkeimpiä asiakkaita ovat tutkimuslaboratoriot, kliiniset laboratoriot, laadunvalvontalaboratoriot ja erilaiset teollisuuden sekä kaupan laboratoriot.

Tutustu palveluun osoitteessa:
www.labnet.fi

Kysy lisätietoja B-to-B tai kuluttajakauppaan liittyvistä ratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo