Mekka verkkokauppa avattu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 6.5.2004

Mekka verkkokauppa avattu!

Mekka verkkokauppa on nuorison trendijalkineisiin ja vaatteisiin suunnattu verkkokauppa - "kenkätrendien keidas netissä". Pääasiallisena kohderyhmänä ovat n. 15-25 -vuotiaat shoppailijat joista valtaosa on naisia. Sivuston ulkoasusta haluttiin tehdä kohderyhmän mukaisesti värikäs, houkutteleva ja tunnelmaltaan rento. Loimme tähän käyttötarkoitukseen mm. rennosti rupattelevan FLASH-animaatiolla toteutetun Mekka-girl -hahmon, jota voidaan hallita julkaisujärjestelmän avulla sivuston dynaamisena osana.

Palvelu rakennettiin kehittämämme eSite -julkaisujärjestelmän varaan, jolla voidaan hallita sekä sivuston sisältöä että rakennetta. Nettiostamista varten julkaisujärjestelmää laajennettiin kehittämillämme eAdmin -moduuleilla, jolloin reaaliaikaisesta tuotetietokannasta ja ostoskorijärjestelmästä saatiin toiminnaltaan luotettava ja turvallinen kaikki maksutavat mahdollistava verkkokauppa. Verkkokaupan hallintatyökalu sisältää lisäksi monipuoliset asiakas- ja tilaushallintaan liittyvät ominaisuudet mm. ostostapahtumiin ja asiakaskäynteihin liittyvät raportointityökalut, joilla raportit on saatavissa myös Excel- ja PDF-muodossa.

Mekka verkkokauppa / Zil Oy
Mekka myymälöitä on Turussa, Helsingissä, Hämeenlinnassa sekä kohta myös Tampereellakin. Mekka verkkokauppa on suunniteltu fyysisten myymälöiden jatkeeksi kattamaan muun Suomen trendinälkäisten kenkäshoppailijoiden tarpeet ja tukemaan olemassa olevien myymälöiden myyntiä.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.mekka.fi

Kysy lisätietoja verkkokauppaan liittyvistä ratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo