Tietoturvaratkaisuja tarjoava Stinghorn luottaa Uusmediatoimisto Verkkovaraanin kehittämään eSite-julkaisujärjestelmään

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 30.4.2004

Tietoturvaratkaisuja tarjoava Stinghorn luottaa Uusmediatoimisto Verkkovaraanin kehittämään eSite-julkaisujärjestelmään

Toteutimme Oy Stinghorn Ltd:n www-sivut kehittämämme eSite -julkaisujärjestelmän päälle, jonka asiakas valitsi kriittisesti usean eri toimittajan väliltä. Ylläpidon helppous ja joustavuus sekä ohjelmiston laajennettavuus ja monipuoliset ominaisuudet olivat keskeisiä valintakriteereitä. Julkaisujärjestelmää laajennettiin yrityksen tiedottamistarpeita tukevilla lisäominaisuuksilla sekä asiakaskäyttöön tulevalla Extranetillä, jolla tarjotaan lisäarvopalveluita olemassaoleville asiakkaille. Nopeassa ja joustavassa aikataulussa toteutettu projekti ei mahdollistanut sivuston graafisen ilmeen uusimista, vaan sitä stilisoitiin ja kehitettiin julkaisujärjestelmän tarjoamilla graafisilla lisäominaisuuksilla.

Oy Stinghorn Ltd
Stinghorn on suomalainen tietoturvan hallinnointiin erikoistunut ohjelmistoalan yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa sekä Helsingissä. Yrityksen tietoturvatuotteet mahdollistavat nykyaikaisten tietoliikenneverkkojen turvallisen hyötykäytön jokapäiväisessä liiketoiminnassa myös niille yrityksille, joilla ei ole varaa erikoistuneeseen IT-henkilöstöön. Yrityksen toiminnan lähtökohtina ovat tietoturvan korkea taso, nykyistä helpompi verkkojen ja niiden palveluiden hallittavuus ja kustannustehokkaiden tietoturvaratkaisujen ulottaminen asiakkaille.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.stinghorn.com

Kysy lisätietoja joustavista ja monipuolisista ohjelmistoratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo