Turun Seudun Veden verkkopalvelu uusiksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 10.1.2004

Turun Seudun Veden verkkopalvelu uusiksi

Toteutimme Turun Sedun Vesi Oy:lle uuden verkkopalvelun, jonka lähtökohtana oli palvella asiakkaan laajaa tiedottamistarvetta eri sidos- ja kohderyhmille. Kolmikielinen sivusto on rakennettu kehittämämme eSite -julkaisujärjestelmän varaan, jolla hallitaan eri kieliversioiden sekä Extranet-alueen sisältöä ja rakennetta. Lisäksi asiakkaan käytössä on uutisointityökalut, FAQ-palvelu, kuvagallerian hallintapalvelu sekä kävijäseuranta.

Turun Seudun Vesi Oy

Turun Seudun Vesi Oy on Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paimion, Paraisten, Piikkiön, Raision ja Turun omistama osakeyhtiö, joka hankkii ja toimittaa vettä Turun seudulle. Turun Seudun Vesi Oy omistaa, suunnittelee ja rakennuttaa vedenhankinta-, vedenpuhdistus- ja vedenjakelulaitoksia. Turun seudun tekopohjavesihanke on yhtiön toteuttama ratkaisu alueen vesihuollon turvaamiseksi.

Tutustu palveluun: www.turunseudunvesi.fi

Kysy lisätietoja eSite-julkaisujärjestelmästämme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo