4Pharma Ltd. - verkkopalvelu lääketeollisuuden palveluyritykselle

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 2.7.2002

4Pharma Ltd. - verkkopalvelu lääketeollisuuden palveluyritykselle

4Pharma Ltd. tarjoaa potilastiedon hallintaan, varastointiin ja analysointiin liittyviä palveluita lääketeollisuudelle sekä kotimaassa että ulkomailla.

Maaliskuussa 2002 perustetun yrityksen markkinointikanavana internet oli luonnollinen valinta ja www-sivuista haluttiin visuaalisesti houkuttelevat, kevyet ja helposti asiakkaan itsensä ylläpidettävät. Muita tavoitteita www-sivuille olivat selkeän ja vahvan visuaalisen identiteetin luominen, yhteistyöverkoston laajentaminen sekä tulevien uusien työtekijöiden tavoittaminen.

eAdmin -alustalle rakennettu yrityksen kasvutavoitteisiin sidottu ylläpitojärjestelmä skaalautuu joustavasti ja sivujen hallintatyökaluja voidaan lisätä sekä niiden ominaisuuksia kasvattaa asiakkaan tarpeiden kasvaessa.

Tutustu palveluun:

http://www.4pharma.comTakaisin

Meihin luottavat jo