Uusia asiakassopimuksia metalliteollisuuteen

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 13.5.2002

Uusia asiakassopimuksia metalliteollisuuteen

Pitkäjänteisen tuotekehitys- ja markkinointityön tuloksena Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy laajentaa asiakaspintaansa metalliteollisuuteen.

Olemme solmineet sopimukset loimaalaisen teollisuusautomaatioon ja erityisesti hitsausrobotiikkaan erikoistuneen Pemamek Oy:n sekä turkulaisen metalli-, muovi- ja puuntyöstöön erikoistuneen Gomex Finland Oy:n www-palveluiden tuotannosta.

Pemamek Oy:n osaamisalueina ovat metalliteollisuuden erikoisosaamista vaativat suurikokoisten työkappaleiden käsittelylaitteet, hitsausautomaatio, automaatiojärjestelmät metalliteollisuuteen sekä kattilateollisuuden ja telakkateollisuuden tuotantoautomaatio. Pemamek Oy on oman alansa markkinajohtaja, jonka tuotannosta yli 80% toimitetaan kansainvälisille markkinoille, 40 maahan ja kaikkiin maanosiin. Toteutettava www-palvelu tulee sisältämään tuotetietokannan, tuote- sekä palvelutuen, asiakaslehdet, uutispalvelun sekä vakioasiakkaille suunnatun Extranet-palvelun. Dynaamisilta osiltaan palvelu perustuu kehittämäämme eAdmin -ylläpitojärjestelmään.

Ruotsalaisen Swedish Saw Blades emoyhtiön tytäryhtiönä toimiva Gomex Finland Oy markkinoi ja huoltaa kovametallipyöröteriä sekä valmistaa erikoisteriä metalli-, muovi- ja puuteollisuuden tarpeisiin. Vuonna 1986 toimintansa aloittaneen Gomex Finland Oy:n johtava markkina-asema perustuu pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin, jonka perustana on täydellinen huoltoketju säännöllisine kuljetuksineen ja nopeine toimituksineen.

Toteutettavaan www-palvelu perustuu tuotetietokantaan, tuotetukipalveluun sekä ajankohtaisuutisiin, joiden hallinta tapahtuu kehittämämme eAdmin -ylläpitojärjestelmän avulla.Takaisin

Meihin luottavat jo