Uutiskirjepalvelu - Case Bureau Veritas

Verkkovaraani Markkinointi (myynti a verkkovaraani.fi), 29.1.2019

Digitaalinen markkinointi on maailmalla nopeimmin kasvava markkinoinnin muoto. Sen pääasiallinen tehtävä on saada potentiaalinen ostaja ottamaan itse yhteyttä markkinoijaan. Tämänkaltainen passiivinen markkinointi saadaan aikaiseksi esimerkiksi uutiskirjepalvelulla.

Uutiskirjepalvelu

Uutiskirjeen tarkoitus on saada vastaanottaja tutustumaan sisältöön, herättää mielenkiintoa ja klikkaamaan verkkosivuille. Uutiskirjeen lähettäminen on helppo ja nopea tapa tavoittaa tuhansia vastaanottajia, jakaa informaatiota ja pitää yritys asiakkaiden muistissa esimerkiksi erilaisilla toivotuksilla. Kun sähköpostimarkkinointi on kunnossa, se erottuu joukosta ja on erinomainen työkalu esimerkiksi liidien hankintaan.

Verkkovaraanin uutiskirjepalvelun avulla voi kätevästi lähettää näyttäviä yrityksen brändin näköisiä uutiskirjeitä, joita on helppo toteuttaa ja jotka skaalautuvat myös mobiililaitteille. Uutiskirjeitä pystyy lähettämään usein ja suurellekin määrälle. Asiakkaanamme voit siis huoletta lähettää uutiskirjeitä, vaikka viikoittain tuhansille vastaanottajille. Uutiskirjeiden kohdentaminen on tehty helpoksi, sillä palvelun avulla on mahdollista luokitella vastaanottajat postituslistoihin. Tämän avulla on mahdollista lähettää eri kohderyhmille juuri heitä kiinnostavaa tietoa. Tilaajan tiedot on mahdollista poistaa kokonaan ja vastaanottajat voivat itse lopettaa tilauksen milloin tahansa. Palvelu täyttää GDPR-vaatimukset.

Uutiskirjettä on myös helppo seurata. Palvelu kertoo selkeästi uutiskirjeen klikkausprosentit, palautukset, peruutukset ja lukuasteen. Tämän toiminnon avulla voi tarkastella uutiskirjeen tehoa ja löytää mahdollisia kehittämiskohteita, jotta tulevista uutiskirjeistä tulee entistäkin tehokkaampia.

Uutiskirjepalvelu mahdollistaa myös luonnosten tallentamisen ja aikaisempien uutiskirjeiden ulkoasun kopioimisen. Tämä toiminto tekee uuden uutiskirjeen luomisesta vieläkin helpompaa, sillä aikaa ei mene uuden ulkoasun luomiseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jesse Kivialho
Jesse Kivialho
Toimitusjohtaja
jesse.kivialho a verkkovaraani.fi
050 46 123 46


Takaisin

Case: Bureau Veritas

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritas tarjoaa laajan skaalan ratkaisuja vaatimuksenmukaisuuden arviointiin. Ratkaisuja tarjotaan laadun, ympäristön, työterveyden ja turvallisuuden sekä yhteiskuntavastuun alueilla. 

Suunnittelimme keväällä Bureau Veritakselle uuden ilmeen mukaisen uutiskirjeen. Verkkovaraanin ratkaisulla Bureau Veritas lähettää helposti tiedotteita, uutiskirjeitä ja muita sähköpostiviestejä kymmenille tuhansille vastaanottajille.

Heille toimitettiin markkinointi- ja viestintäkäyttöön suunniteltu uutiskirjesovellus, jota käytetään esimerkiksi ajankohtaistiedottamiseen sekä koulutuksien ja sertifiointien mainostamiseen. Joustavalla postituslistojen hallinnalla, asiakkaan brändin mukaisella ulkoasulla ja uutiskirjeiden lukuasteen seurannalla on tarkoitus parantaa ja kehittää Bureau Veritaksen sähköistä viestintää.

Tutustu tarkemmin

Bureau Veritas Tilaa Uutiskirje

Meihin luottavat jo