Verkkovaraani laajentaa toimintaansa IT-koulutuksiin hankkimalla Piuhan IT-liiketoiminnan

Jesse Kivialho (jesse.kivialho a verkkovaraani.fi), 1.3.2018

Piuha Works Oy ja Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Piuhan IT-liiketoiminta siirtyy 1.3.2018 alkaen Verkkovaraanille.

Piuhan IT-liiketoiminta koostuu koulutuspalveluista ja niihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Verkkovaraani jatkaa IT-toiminnan toteuttamista Piuha-nimellä. Kaikki nykyiset koulutusaiheet (hakukonemarkkinointi, WordPress ja MS Office) säilyvät koulutustarjonnassa ja asiantuntijapalvelut yhdistyvät muihin Verkkovaraanin asiantuntijapalveluihin.

Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho kertoo yrityskaupasta:

Tavoitteemme Verkkovaraanissa on toimia kokonaisvaltaisena asiakkaidemme kumppanina verkkoliiketoiminnassa. Meillä on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä verkkopalveluiden toteuttamisesta ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuista, kuten uutiskirjeistä, hakukoneoptimoinnista ja hakusanamainonnasta. Piuhan toiminta täydentää IT-koulutustarjonnan lisäksi nykyistä palveluvalikoimaamme tuomalla lisää osaamista erityisesti digitaaliseen markkinointiin. Samalla pystymme tarjoamaan myös Piuhan asiakkaille entistä laajempaa palvelukokonaisuutta.

Verkkovaraanin digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Minna Rantala aloittaa Piuhan uutena IT-kouluttajana:

IT-kouluttajana pääsen hyödyntämään osaamistani digitaalisesta markkinoinnista, kuten hakukoneoptimoinnista ja sisällöntuotannosta uudenlaisessa oppimisympäristössä. Olen motivoitunut jatkamaan ja kehittämään Piuhan laadukasta koulutustarjontaa ja asiantuntijapalveluita. Mielenkiinnolla odotan, minkälaisia kehittymismahdollisuuksia kouluttajan tehtävät tuovat tullessaan!

Microsoft Office -kouluttajina jatkavat Kari Juvonen, Jonas Alam ja Ilkka Mäkinen. WordPress-koulutuksia hoitaa entiseen tapaan Jaana Moilanen.

Piuhan perustaja Iisakki Pirilä toimii siirtymäkauden ajan Verkkovaraanin neuvonantajana ja varmistaa saumattoman siirtymän kouluttamalla asiantuntijoille Piuhan käytännönläheiset koulutustavat:

Verkkovaraanin pitkä kokemus verkkopalveluiden toteuttamisesta ja markkinoinnista luovat vankan pohjan Piuhan vuonna 2004 käynnistyneen IT-koulutustoiminnan jatkamiseen. On ollut ilo huomata, että Verkkovaraani jakaa Piuhan käytännönläheisen suhtautumisen tietotekniikkaan. Verkkovaraaniin yhdistymisen myötä Piuhan asiakkaat saavat nyt saman katon alta muun muassa verkkosivut, verkkokaupan, digitaalisen markkinoinnin sekä olennaisten IT-työkalujen koulutuksen.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:

Jesse Kivialho
Toimitusjohtaja
Verkkovaraani Oy
+358 50 46 123 46 

 Iisakki Pirilä
Toimitusjohtaja

Piuha Works Oy
+358 50 348 5779Takaisin

Piuha

Piuha on vuonna 2004 perustettu yritys, joka on alusta saakka keskittynyt tarjoamaan monipuolisia tietotekniikan koulutuspalveluita. Päätuotteita ovat digitaalisen markkinoinnin ja web-suunnittelun kurssit (mm. SEO, Google AdWords & Analytics ja WordPress) sekä Microsoft Office -koulutukset (mm. Excel, Access, PowerPoint, Word). IT-koulutusten lisäksi Piuha tarjoaa mm. koulutusmateriaalien valmistusta, digitaalista markkinointia, hakukoneoptimointia, Google Analytics -konsultointia ja Google AdWords -kampanjoiden toteutuksia. Piuha toteuttaa ammattitaidolla myös tyylikkäät ja helppokäyttöiset Office-mallipohjat asiakasorganisaatioille.


Verkkovaraani

Verkkovaraani on vuonna 1998 perustettu verkkoratkaisuihin ja -palveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaat ovat monen eri alan yrityksiä, tutkimusorganisaatioita, koulutusalan oppilaitoksia ja -keskuksia sekä liittoja ja järjestöjä. Verkkovaraani tuottaa internet-, intranet- ja ekstranet -palveluita, verkkokaupparatkaisuja sekä tietokantapohjaisia teknisiä ohjelmasovelluksia tukemaan asiakkaan viestintää, markkinointia ja liiketoimintaa verkkoympäristössä. Internet-palveluiden lisäksi Verkkovaraanilta saa graafisen suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin palveluita. Verkkosivustot toteutetaan maailman suosituimman verkkosivualusta Wordpressin lisäksi omalla eAdmin -ylläpitojärjestelmällä, jolle on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Meihin luottavat jo