Lisää teollisuuden edunvalvontajärjestöjä asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 22.10.2014

Toimialaosaamisemme sekä hyvä maineemme EK:n jäsenjärjestöjen keskuudessa poiki jälleen uuden asiakassuhteen. Tällä kertaa teimme sopimuksen lasikeraamista teollisuutta edustavan toimialajärjestön organisaatioilmeen ja verkkopalvelun uudistamisesta. Uutta pukkaan heti alkukeväästä.

Suunnittelemme ja toteutamme lasikeraamista teollisuutta edustavalle järjestölle toimialaan sopivan, asiakastarpeiden mukaisen organisaatioilmeen, modernin verkkopalvelun sekä tarvittavat viestintämateriaalit. Tehtävä uudistus liittyy myös organisaation nimiuudistukseen, joka on tarkoitus julkistaa uuden ilmeen kera alkukeväästä.

Lasikeraaminen Uutine


Verkkopalvelu toteutetaan luonnollisesti mobiilikäyttöön soveltuvaksi ja sen joustava ja tehokas sisällönhallinta hoituu kätevästi uudella Verkkovaraanin kehittämällä eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmällä. Pääasiassa tiedotuskäyttöön suunniteltavaa verkkopalvelua laajennetaan myös jäsen- ja sidosryhmäkäyttöön soveltuvalla ekstranet-palvelulla. Lisäksi käyttöön otetaan uusi ja helppokäyttöinen uutiskirjesovellus, jolla voi kohdentaa näyttäviä, myös mobiilaitteella luettavia, asiakkaan viestintäilmeen mukaisia uutiskirjeitä eri kohderyhmille.

Neuvottelut on käynnissä myös muutaman muun vastaavan toimialajärjestön kanssa, joista tiedotamme myöhemmin.Takaisin

Teollisuuden edunvalvontaa

Teollisuuden edunvalvontajärjestön  tarkoituksena on parantaa jäsentensä elinkeinopoliittisia toimintaedellytyksiä, valvoa jäsentensä etuja työsuhteisiin liittyvissä asioissa sekä edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa. Toimintaan liittyvät keskeisesti työehtosopimusten laadinta, jäsenyritysten neuvonta- ja koulutuspalvelut sekä ylipäänsä toimialan tunnettuuden ja kotimaisen osaamisen kehittäminen.

Lasikeraamisen teollisuuden yritykset edustavat lasiteollisuutta, lasia jalostavaa teollisuutta ja keramiikkateollisuutta sekä lasitusalaa. Kuvaavaa lasiteollisuudelle on, että alan sisällä toimii hyvin erilaisia yrityksiä työvoimavaltaisesta kappaletavarateollisuudesta prosessiteollisuuteen. Suomessa lasikeraamisessa teollisuudessa työskentelee n.4500 henkilöä ja alan toimipaikkoja on runsaat 100.

Meihin luottavat jo