Uusi verkkopalvelukokonaisuus Autoliikenteen Työnantajaliitolle julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 27.6.2014

Uudistimme Autoliikenteen Työnantajaliiton laajan verkkopalvelukokonaisuuden, joka käsittää mm. responsiivisen verkkosivuston, extranetin ja uutiskirjeen.

Kuljetusalan yritysten edunvalvontaa

Autoliikenteen Työnantajaliitto (ALT) on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2010, kun suunnittelimme ja toteutimme heidän aikaisemman verkkopalvelukokonaisuuden, joka sisälsi myös mm. extranetin ja uutiskirjesovelluksen.

Verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena oli modernisoida ilme ja tekniikka palveluiden takana, säilyttäen raikkaan, selkeän ja helppokäyttöisen kokonaisuuden, niin käyttäjille, kuin myös sisällön tuottajille. Verkkosivustolle toteutimme mm. asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn jäsenmaksulaskurin.

Ekstranet-palvelulla haluttiin tarjota jäsenistölle todellista lisäarvoa ulkoisten uutissyötteiden, ajankohtaisten dokumenttien ja jäsenuutisten avulla. Myös uutiskirjesovellus uudistettiin niin ilmettä kuin tekniikkaansa myöten siten, että myös uutiskirjeet on luettavissa mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella.

Kattava verkkopalvelukokonaisuus rakennettiin uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla asiakkaan on erittäin helppo hallita kaikkia palvelun osia, kuten vaikkapa verkkopalvelun ja extranetin sisältöjä ja uutisointeja sekä lähettää responsiivisia uutiskirjeitä.

uutinen-alt

Takaisin

Autoliikenteen Työnantajaliitto ry

Autoliikenteen Työnantajaliitto ry (ALT) on ammattimaista autoliikennettä harjoittavien ja kuljetusalalla toimivien yritysten edunvalvonta- ja palveluorganisaatio työmarkkina-asioissa. ALT:n jäseninä on kuorma- ja linja-autoyrityksiä, linja-autoasemia, tavaraterminaaleja, varastohotelleja sekä taksi- ja kuorma-autoliikenteen tilausvälityskeskuksia

Tutustu uusittuun sivustoon osoitteessa:
www.alt.fi

Meihin luottavat jo