Maanrakennusliikkeelle uusi verkkopalvelu kattavalla referenssihaulla!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 11.6.2014

Suunnittelimme ja toteutimme maanrakennusliike E.M. Pekkinen Oy:lle uuden verkkopalvelun, edistämään yrityksen liiketoimintaa ja levittämään positiivista kuvaa nykyaikaisesta ja ammattitaitoisesta maanrakennusliikkeestä.

Uusi verkkopalvelu esittelemään maanrakennustoiminnan osaamista

E.M. Pekkisen vanhentuneet verkkosivut eivät antaneet oikeaa mielikuvaa modernin maanrakennusyrityksen laajasta osaamisesta, pitkästä toimintahistoriasta ja ammattimaisesta projektinhallinnasta. Yrityksen verkkopalvelu haluttiinkin kerralla kuntoon, niin ulkoasultaan kuin myös toiminnallisuuksiltaan.

maanrakennus-pekkinen-referenssikohteet

Uusittu verkkopalvelu esittelee yrityksen, sen historian sekä monipuolisen osaamisen ja ammattitaidon laajojen projektitoimitusten osalta. Suunnittelimme ja toteutimme verkkopalveluun joustavan, helppokäyttöisen ja tehokkaan referenssihakuratkaisun, joka näyttää mm. kartalla käynnissä olevien ja valmistuneiden projektien sijainnit. Referenssikohteiden laajennettu haku palvelee erinomaisesti myös erilaisia asiakasryhmiä.

Palvelun ulkoasu ja värimaailma suunniteltiin alan hengen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti maanläheisin, ruskein ja tummanpunaisin sävyin.Takaisin

E.M. Pekkinen Oy

E.M. Pekkinen Oy on jo vuonna 1960 perustettu, pitkät perinteet omaava ja monipuolinen maanrakennusyritys, jonka toiminnassa korostuvat pitkät asiakassuhteet ja hyvä projektihallinta, joka mahdollistaa laajemmatkin kokonaistoimitukset.

Yritys tarjoaa palveluitaan perustusurakoista pohjarakentamiseen sekä maakaasu- ja kunnallistekniikkaan. Yritys toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja sen asiakkaina ovat kaupungit ja kunnat sekä suuryritykset (Neste, Fortum, VR, Stockmann, Kaukokiito, jne.). Pekkisen palveluksessa on noin 100 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2011 noin 40 miljoonaa Euroa. Useimmiten yrityksen logona olevaan sympaattiseen majavaan saattaa törmätä tietyömailla tai muissa keskeisissä rakennushankkeissa pääkaupunkiseudulla.

Tutustu uudistettuun verkkopalveluun osoitteessa:

www.empekkinen.fi

Meihin luottavat jo