Uusittu verkkopalvelu edistämään tietoutta muovin kierrätyksestä ja uusiokäytöstä julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 9.4.2014

Uudistimme jo vuodesta 2009 asiakkaanamme olleen Suomen Uusiomuovi Oy:n verkkopalvelun, tehden siitä visuaalisesti raikkaan ja trendikkään sekä teknisesti nykyaikaisen.

Nykyaikainen verkkopalvelu tehostamaan muovin uusiokäyttöä

Uudistimme jo vuodesta 2009 asiakkaanamme olleen Suomen Uusiomuovi Oy:n verkkopalvelun, tehden siitä visuaalisesti raikkaan ja trendikkään sekä teknisesti nykyaikaisen. Sisällöltään laaja ja kattava tietopaketti on taitettu ilmavasti niin, että palvelu on käyttäjäystävällinen ja huomioi erilaiset kohderyhmät ja heidän käyttötarpeet. Sivusto toimii luonnollisesti myös mobiililaitteilla.

Uusi eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmä tekee verkkopalvelun ylläpitämisen todella helpoksi ja miellyttäväksi. Asiakas voi hallita sivusisältöä ja taittoa sekä uutisoida, lisätä lomakkeita ja päivittää käytössä olevaa yritysrekisteriään. Sidosryhmäkäyttöön soveltuvassa Ekstranet-palvelussa saa sisällöt kohdistettu joustavasti eri käyttäjäryhmille kulloistenkin tarpeiden mukaisesti. Lisäksi uusitulla käytönseuranta- ja analytiikkatyökaluilla ylläpitäjä saa hyödyllistä käyttötilastoa verkkopalvelusta ja voi tämän perusteella kehittää palveluaan vastaamaan paremmin eri kohderyhmien käyttötarpeita.

Uusiomuovi verkkopalvelu

Takaisin

Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on 44:n maassamme toimivan yrityksen ja järjestön omistama voittoa tavoittelematon osakeyhtiö. Sen tehtävä on tuottaa ja ylläpitää järjestelmiä, jotka hyödyntävät Suomessa käytettyjä muovisia pakkauksia uudelleen raaka-aineiksi. Myös muiden muovituotteiden hyödyntämisreittien kehitys kuuluu yrityksen tehtäviin. Pakkausten lisäksi muoviputket ja -putkiyhteet ovat tuoteryhmä, jonka valtakunnallisen hyötykäyttöjärjestelmän kehitykseen yritys on osallistunut. Suomen Uusiomuovi Oy toimii läheisessä yhteistyössä Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n kanssa.

Kiinnostaako muovien elinkaari? Askarruttaako muovien kierrättäminen? Klikkaa sivustolle, etsi tietoa tai lähetä kysymys asiantuntijoille:

www.suomenuusiomuovi.fi

Meihin luottavat jo