Uusi eAdmin 5 -ylläpitoalusta julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 12.6.2013

Verkkovaraanin kehitystiimi on työstänyt viime syksystä lähtien täysin uutta eAdmin 5.0 -ylläpitoalustaa ja lopputuloksena voimme ylpeänä esitellä uuden uljaan viidennen sukupolven joustavan ja entistä helppokäyttöisemmän ylläpitoratkaisun.

Uusi eAdmin 5.0 on täällä!

Verkkovaraanin kehittämä monipuolinen, laaja ja helppokäyttöinen sähköiseen markkinointiviestintään suunniteltu eAdmin-ylläpitojärjestelmä on saannut täysin uusitun alustaversion.

Olemme keränneet käyttökokemuksia asiakkailtamme ja saadun palautteen sekä omien kehityssuunitelmiemme pohjalta on syntynyt uusi uljas viidennen sukupolven joustava ja entistä helppokäyttöisempi ylläpitoalusta.

Tyytyväisiä käyttäjiä - jo nyt!
Uudet järjestelmätoimitukset alkoivat kevään alkupuolella ja ensimmäiset tyytyväiset asiakkaamme muokkaavat jo responsiivisten verkkopalveluiden näyttäviä sisältöjä helppokäyttösillä ylläpitotyökaluilla. Saamamme palaute on jo tässä vaiheessa ollut enemmän kuin mairittelevaa!

Lue vaikkapa Teknokemian Yhdistyksen uuden sivustojulkaisun kommentit Verkkovaraanin LinkedIn profiilista ja tutustu helppokäyttöiseen tietopalveluun esimerkiksi älypuhelimellasi tai tabletillasi:

Verkkovaraani Linkedinissä
www.teknokemia.fi

Kiinnostuit varmasti!

Tilaa uuden eAdmin 5 -alustaratkaisun esittely:
Ota yhteyttä

Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Verkkovaraani Oy
Puh: 040 825 6267
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi
http://fi.linkedin.com/in/samipylvanainen/Takaisin

Meihin luottavat jo