Kosmetiikan ja pesu- sekä puhdistusaineiden kattava tietopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 5.6.2013

Asiakkaamme, Teknokemian Yhdistys, julkaisi monipuolisen ja kattavan tietopalvelun kosmetiikasta, pesu- ja puhdistusaineista sekä niihin liittyvistä kuluttajaa kiinnostavista aiheista. Sivusto toteutettiin responsiivisen suunnittelun periaatteilla eli se toimii kätevästi myös mobiililaitteilla (älypuhelimet, tabletit).

Faktaa kauneudesta ja puhtaudesta

Arkipäiväisten pesu- ja puhdistusaineiden sekä kosmetiikkatuotteiden taustalle liittyy paljon kuluttajia askarruttavia kysymyksiä. Miten saavuttaa paras pesutulos huomioiden sekä vaatteet että ympäristön? Miten kosmetiikkatuotteiden turvallisuutta säädetään? Mitä nämä teknokemian tuotteet sisältävät ja miten niiden ainesosat toimivat?

Teknokemian Yhdistyksen uusi verkkopalvelu on hyvä esimerkki selkeästä, käyttäjälähtöisestä verkkopalvelusta, jossa laaja tietosisältö on niin sivustorakenteen, taiton kuin myös tiedon esitystapojen mukaisesti hyvin suunniteltua ja toteutettua. Sivustolla on helppo liikkua ja tieto jäsentyy mukavasti käytännönläheisen, mutta asiallisen tekstin myötä. Asiasanat, laajennettu hakupalvelu ja kattava sanasto helpottavat entuudestaan tiedon löydettävyyttä. Responsiivinen sivusto toimii myös mobiilissa - mikä sen mukavempaa kuin selata sanastoa tai hakea pesuainetietoa puhelimella marketin hyllyrivien välissä, juuri kun sitä tietoa kaipaa!

Selkeä, käyttäjäystävällinen ja tietosisällöltään kattava verkkopalvelu toteutettiin täysin uudelle Verkkovaraanin kehittämälle eAdmin 5 -ylläpitoalustalle, jonka avulla sisällönhallinta, uutisointi, tiedon luokittelu, avainsanojen ja sanaston keskitetty hallinta sekä sisältönosteiden käyttö onnistuu verkkopalvelun ylläpitäjiltä helposti, joustavasti ja tehokkaasti. Asiakas olikin kovin tyytyväinen mallikkaasti ja aikataulun mukaisesti toimitettuun projektiin, helppoon ylläpitoon ja verkkopalvelun näyttävään ulkoasuun.

Teknokemian Yhdistyksen verkkopalveluprojektista vastannut Anna Kosonen toteaakin:

Yhteistyö Verkkovaraanin kanssa oli joustavaa, hyväntuulista ja asiantuntevaa. Perusasiat olivat erinomaisesti kohdillaan, mutta meitä ilahdutti myös innostunut asenne uusien ratkaisujen toteuttamiseen.Takaisin

Teknokemian Yhdistys on kosmetiikka- ja hygieniatuotteita sekä pesu- ja puhdistusaineita valmistavien ja maahantuovien yritysten elinkeinopoliittinen edunvalvontajärjestö. Sillä on noin 50 jäsenyritystä, joiden osuus koko alan myynnistä Suomessa on noin 80 %.

Teknokemian tuotteet - niin kosmetiikka- ja hygieniatuotteet kuin puhdistus- ja pesuaineetkin - ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Käytämme teknokemian valmisteita, kuten saippuaa, sampoota, deodoranttia, hammastahnaa, kosteusvoidetta, pyykinpesu- ja astianpesuaineita päivittäin. Olipa kyseessä mikä tahansa teknokemian alan tuote, kaikilla niillä on yhteinen tavoite: ne parantavat käyttäjänsä hyvinvointia ja piristävät arkeamme!

Tutustu kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden kattavaan tietopakettiin osoitteesta:

www.teknokemia.fi

Meihin luottavat jo