Verkkovaraani pesiytyi Facebookiin

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 14.3.2013

Sosiaalisen median palanen otettu vihdoinkin haltuun. Nyt ei tarvitse enää opettaa asiakkaille, että tee niin kuin sanomme, älä niin kuin me teemme. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri varaaninpojille.

Verkkovaraani pesiytyi Facebookiin

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo vuosia erilaisia sosiaalisen median ratkaisuja (mm. FB-sivuja, -kampanjoita ja -mainontaa sekä jakotoimintoja), mutta oma SOMEn haltuunotto on siirtynyt asiakastöiden vuoksi aina vaan eteenpäin. Onneksi tähän asiaan saatiin vihdoinkin päätös ja pääsemme hyödyntämään erityisesti Facebookin meille tarjoamia mahdollisuuksia.

Facebook toimii meillä hyvänä lisänä eri julkaisukanavoissa. FB-sivuillamme voimme esitellä toimintaamme sekä asiakastöitämme hieman laajemmin - erityisesti visuaalisten toteutusten osalta. 14 vuotta yritystä luotsannut toimitusjohtaja Sami Pylvänäinen toteaakin:

Moni ei edes tiedä, että tarjoamme valokuvauspalveluita, kun niille ei aiemmin ole ollut toimivaa julkaisukanavaa.
Toki Facebookista välittyy myös se hyvä tekemisen meininki, joka meillä on toimistossa. Perinteisiä Varaanipäiviä on jo vietetty useaan otteeseen eri vuodenaikoina - maalla, merellä ja ilmassa - ainakin toukokuussa tulevan Puolan reissun jälkeen. Muutama hauska videopläjäyskin löytyy FB-sivuiltamme - mm. Varaanipäivä saaristossa ja Salon Alpeilla. Ei muutakuin tykkäämään!

Verkkovaraani goes Facebook in Facebook

Löydät Facebook-sivuiltamme myös kuriositeettinä Verkkovaraanin vierailun Facebookissa - Facebookissa. Tämä paradoksi selviää kun selaat FB-kuvagalleriaamme.

Ekan päivän jälkeen 32 tykkäystä. Jei! Kyllä se tästä. Tykätkää toisistanne - ja myös meistä - Facebookissa.

Tykkää meistä Facebookissa
Verkkovaraani LinkedinissäTakaisin

Otteita Varaanin Facebookista


Hydoring Oy. Valokuvaus asiakkaan toimitiloissa 13.2.2013. Kts. lisää kuvia FB-galleriastamme.

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ. Uuden organisaatioilmeen yhteydessä toteutettua printtimateriaalia. 31.1.2013.

Varaanipäivä saaristossa. 27.6.2012. Ensi viikolla Himokselle laskettelemaan ja toukokuussa on tiedossa reissu Puolaan. Rentoa meininkiä hyvällä porukalla.

Meihin luottavat jo