Hydoring panostaa markkinointiviestintään

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 4.2.2013

Uudistamme asiakkaan verkkopalvelun palvelemaan paremmin yrityksen markkinointiviestinnän tavoitteita. Uudistusta varten toteutimme myös valokuvauksen yrityksen toimitiloissa laadukkaan kuvamateriaalin takaamiseksi.

Hydoring panostaa markkinointiviestintään

Hydoring on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen toimintaa on tarkoitus kehittää ja tuoda vakiotuotteiden myynnin ohelle uusia liiketoiminta-alueita (mm. marine offshore) ja luoda samalla uusia myyntikanavia ulkomaille (Pohjoismaat, Baltia, Venäjä). Verkkopalvelusta luodaan yrityksen aktiivinen markkinointikanava. Tavoitteiden tukemiseksi www-sivuille lisätään mm. case-esittelyjä, jotka kertovat Hydoringin erikoisosaamisesta ja vaativista asiakasratkaisuista.

Hydoring valokuvaus

Uutta verkkopalvelua varten toteutimme asiakkaan toimitiloissa valokuvauksen, jolla saadaan laadukasta kuvamateriaalia uuden modernin verkkoilmeen tueksi.

Verkkopalvelu tullaan julkaisemaan loppukeväästä tai alkukesästä riippuen asiakkaan sisältötuotannon valmistumisesta.Takaisin

Hydoring Oy

Hydoring Oy on vuonna 1987 perustettu hydrauliikkasylintereiden ja -voimayksikköjen sekä kiertovoitelujärjestelmien valmistukseen, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana Hydoring Oy on kasvanut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon. Sillä on toimipisteet Kyrössä ja Lahdessa. Henkilökuntaa yrityksellä on n. 120 ja sen liikevaihto on noin 17 miljoonaa euroa.

Meihin luottavat jo