FCG Finnish Consulting Groupille uusi verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 6.7.2012

Pitkäaikainen yhteistyömme maamme suurimpiin kuuluvan monialaisen konsulttiyrityksen kanssa jatkuu. Uuden konsernirakenteen ja -ilmeen mukainen laaja verkkopalvelu julkaistiin kesää vasten.

FCG:n uutta konsernirakennetta tukeva verkkopalvelu julkaistu

Pitkäaikainen, jo vuonna 2006 alkanut, yhteistyömme FCG Finnish Consulting Groupin kanssa jatkuu ja julkaisimme kesää vasten FCG:n uuden verkkopalvelun, joka tukee konsernin uutta organisaatiorakennetta ja -ilmettä.

FCG Finnish Consulting Group

Toteutimme verkkopalvelun faceliftin yhdessä asiakkaan viestintäosastan kanssa, päivitimme käytössä olevan ylläpitojärjestelmän uusimpaan versioon ja laajensimme ylläpitotyökaluja mm. verkkolehden hallintaan. Toimittamamme kokonaisratkaisu tukee asiakkaan eri liiketoiminta-alueita ja tarjoaa todellista käyttöarvoa. Esimerkiksi toteutettu referenssien hallintasovellus toimii verkkopalvelussa projektien esittelynä ja samaan aikaan konsernin sisäisenä työkaluna tarjousten valmistelussa. Yksinkertaisen kätevää.Takaisin

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä. Yrityksen palveluissa yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra- ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, koulutuksesta, julkisten palveluiden kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

FCG:n tuote- ja palveluvalikoima on jatkumo, joka alkaa asiakkaiden strategisen päätöksenteon tukemisesta, jatkuu siitä yhdyskunta- ja palvelurakenteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä näyttäytyy tavallisille kansalaisille terveellisenä ja turvallisena ympäristönä ja toimivina palveluina. Tätä jatkumoa kuvaa FCG:n slogan ”FCG – Hyvän elämän tekijät”.

FCG:n asiakaskuntaan kuuluu julkishallinnon lisäksi laajasti yksityisen sektorin asiakkaita ja toimintaa on niin kotimaassa kuin myös kansainvälisestikin.

www.fcg.fi

Meihin luottavat jo