Puutarhaportaali julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.2.2012

Puutarhaliitolle suunniteltu puutarhamatkailuun soveltuva avoimetpuutarhat.fi -verkkopalvelu avattiin kevätkauden kunniaksi.

Avoimetpuutarhat.fi kokoaa alan harrastajat!

Avoimet puutarhat

Ensi vuoden elokuussa pidetään valtakunnallinen avointen puutarhojen tapahtumapäivä. Muissa maissa saatujen hyvien kokemusten innostamana Puutarhaliitto ja Svenska Trädgårdsförbundet houkuttelevat suomalaiset kotipuutarhat avaamaan porttinsa 19.8.2012 ja ottamaan vastaan puutarhavierailijoita tapahtumapäivän aikana.

Suunnittelimme ja toteutimme tapahtumapäivän käyttöön soveltuvan kaksikielisen verkkopalvelun, josta on samalla tarkoitus tehdä yleisestikin kotimaista puutarhamatkailua, puutarhanhoitoa ja alan harrastajia kokoava sivusto. Halukkaat puutarhanomistajat voivat rekisteröityä Avoimet Puutarhat / Öppna Trädgardar -verkkopalveluun ja luoda oman puutarhansa esittelyyn sopivan profiilisivun.Takaisin

Vielä ehdit mukaan!

Verkkopalvelu on tarkoitus lanseerata vasta elokuussa pidettävän tapahtumapäivän yhteydessä, mutta jo nyt pääsee mukaan satojen muiden innokkaiden puutarhaharrastajien koko ajan kasvavaan joukkoon. Asiasta kiinnostuneet puutarhanomistajat voivat rekisteröityä verkkopalvelun käyttäjiksi alla olevissa osoitteissa:

www.avoimetpuutarhat.fi
www.oppnatradgardar.fi

Meihin luottavat jo