Uutta osaamista Verkkovaraaniin

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 2.12.2010

Saimme palkattua molempiin vapaina olleisiin paikkoihin uudet työntekijät.

Uutta osaamista Verkkovaraaniin

Syksyn rekrytoinnit sujuivat loistavasti, vaikka ottivatkin reilusti aikaa. Kahteen vapaana olleeseen työpaikkaan - websuunnittelija ja ohjelmistosuunnittelija - tuli kaiken kaikkiaan lähes 100 hakemusta. Osaaminen ja kokemus ovat kiitettävästi kasvaneet hakijoiden keskuudessa, mutta meitä kiinnostivat tietenkin vain ne kaikista parhaat.

Kolmivaiheisen rekrytointiprosessin perusteella uudeksi websuunnittelijaksi palkattiin René Garmider, jolla oli hakijoista laaja-alaisin osaamistausta ja usean vuoden kokemus websuunnittelusta. René tuo mukanaan kaupallista näkemystä, visuaalista osaamista ja myös teknistä taitoa - kaikkea mitä työssä tarvitaan.

Uutena ohjelmistosuunnittelijana aloittaa heti vuoden vaihteen jälkeen Juhani Hakala, joka erottui edukseen hyvän asenteen, monipuolisen teknisen osaamisen ja web-ohjelmointiin liittyvän kokemuksen perusteella.

Varaanilaiset toivottavat molemmat uudet työntekijät tervetulleiksi kasvavaan joukkoomme! Pidämme edelleenkin silmät avoinna uusille lahjakkuuksille, joten jos luulet kaipailevamme juuri sinua, jätä ihmeessä avoin työhakemuksesi rekry-lomakkeen kautta:

Avoimet työhakemukset

Kiitokset myös kaikille hakijoille!

Pikkujouluja odotellessa,

Sami Pylvänäinen
ToimitusjohtajaTakaisin

Meihin luottavat jo