Verkkovaraani kasvattaa osaamistaan - töitä tarjolla kahdelle!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 1.10.2010

Haemme toimistollemme paria asiansa osaavaa tekijää websuunnitteluun ja ohjelmointiin.

Meillä riittää töitä!

Verkkovaraani on toiminut jo reilut 12 vuotta ja yrityksen toiminta on kehittynyt ja kasvanut tasaisesti vuosien saatossa. Emme usko pikavoittoihin, vaan aidosti asiakasta palveleviin ratkaisuihin, joita suunnittelemme ja toteutamme pitkäjänteisellä yhteistyöllä asiakkaan tarpeita kuunnellen ja uusia kehittäen. Pisimmät yhteistyösuhteet ovat kestäneet yli 10 vuotta ja palveluihimme luottavat erilaiset järjestöt sekä monen eri alan yritykset.

Viimeiset vuodet olemme hankkineet yhä merkittävimpiä asiakassuhteita ja toteuttaneet yhä suuremmille asiakkaille yhä laajempia ja vaativampia asiakasratkaisuja. Toivomme jatkossakin että palvelumme on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja asiantuntevaa. Siksi haemme joukkoomme lisää kokeneita ammattilaisia tai asiansa osaavia nuoria tekijöitä vastaamaan kiinnostavista ja haastavista asiakastöistä sekä pitkäaikaisista asiakassuhteistamme.

Kaipaamme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta niin websuunnittelun kuin myös ohjelmistosuunnittelun puolelle. Työtä tehdään mielenkiintoisten ja haastavien asiakastöiden sekä oman tuotekehityksen parissa.

Tarkemmat työkuvaukset ja hakulomakkeet löydät rekryosiostamme:

Avoimet työpaikatTakaisin

Meihin luottavat jo