Loistava kesä!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 16.8.2010

Kaikki varaaninpoijaat ovat vihdoinkin palanneet kesälaitumilta ja syksyn työprojektit jatkuvat lämpimästä intiaanikesästä huolimatta.

Upeeta, mahtavaa!

Kyllä kesä on aina kesä. Ja merellä se kesä vasta maistuukin. Porrastimme henkilöstön ansaitut kesälomat heinä-elokuulle ja onnistuin itse nipistämään jopa viiden viikon lomajakson, josta muutamaa päivää lukuun ottamatta meri oli keskeinen elementti.

Otium reficit vire, lepo palauttaa voimat. Näin lukee moottoriveneeni perälaudassa ja eikä tuohon ole paljoa lisättävää. Kun köydet irtoaa laiturista, ei työasiat paljoa mieltä paina. Turussa saaristomeri on laaja ja heinäkuun ruuhkaisesta venekaudesta huolimatta tuhansien saarien lomasta löytää kyllä omansa.

Tänä kesänä tuli sotkettua munamankelilla pitkin Kökaria, käytyä Vänöpäivillä bongaamassa spontaanisti syntyneen ahvenanmaalais-hollantilaisen jazz-duon fiilistelyä, cajun-musiikkia Aspöpäivillä ja sokeriksi pohjalle pääsin tuttavaperheen gastiksi Gotlannin-purjehdukselle. Why make life miserable, kuten mainostoimistokaverillani on tapana sanoa. Mitäs sitä turhaan synkistelemään tai valittamaan liioista helteistä. Ja kesä senkun vaan jatkuu. Gott sei dank.

Levänneenä on taas mukava aloittaa työt omassa yrityksessä, jossa on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö ja rento meininki. Ollaan yhteydessä, kun lomiltanne kerkiätte. Ei kiirettä.

ps. Ohessa muutama tunnelmakuva kesän reissuista. Fiilistellään.

Loppukesän lämpimin terveisin,

Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Verkkovaraani OyTakaisin

Meihin luottavat jo