Varaani uudistui

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 25.4.2010

Uusimme ilmeemme ja strategiamme. Kevään rekrytoinnit ovat myös tuottaneet tulosta ja saamme toukokuun alusta kaipaamaamme täydennystä tiimiimme kehittämään ylläpitojärjestelmämme seuraavaa askelta.

Varaani uudistui

Niinhän se on, ettei suutarin lapsella ole kenkiä. Sillä välin kun olemme tuottaneet asiakkaillemme verkkopalvelu-uudistuksia, päivittäneet tai laajentaneet heidän alati kasvavia järjestelmätarpeita, luoneet organisaatioilmeitä, logoja ja markkinointiviestinnän sovelluksia, on oma ilmeemme ja verkkopalvelumme auttamattomasti jäänyt kehityksen jälkeen.

Työt eivät tunnu tekemällä vähentyvän, joten omaa ilmeprojektiamme on tehty huolella, rakkaudella ja ajan kanssa kaiken muun työn ohessa. Lopputulos onkin sitten sellainen, ettei tarvitse kadulla hävetä. Halusimme luoda ilmeen ja verkkopalvelun, joka kuvaa paremmin toimitamme luonnetta - kokemuksen tuomaa ammattimaista osaamista, jota tehdään edelleenkin rennon asiallisesti ja luovuudesta tinkimättä.

Kevään rekrytoinnit ovat edenneet myös hyvällä tuloksella. Saamme toukokuun alussa täydennystä tekniseen tiimiimme, jolloin pääsemme kehittämään ylläpitojärjestelmämme seuraavaa askelta - eAdmin 5.0 on tulossa.

Keväisin terveisin,

Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Verkkovaraani OyTakaisin

Meihin luottavat jo