Pientaloteollisuus asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 31.3.2010

Teimme sopimuksen kotimaisia puu-, hirsi- ja kivitalovalmistajia edustavan Pientaloteollisuus PTT ry:n organisaatioilmeen ja verkkopalvelun uudistamisesta.

Pientaloteollisuus asiakkaaksi

Pientaloteollisuus PTT ry on johtavien suomalaisten puu-, hirsi- ja kivitalovalmistajien vuonna 1999 perustama yhdistys, jonka tavoitteena on pientalorakentamisen ja -asumisen edistäminen Suomessa.

Organisaation toiminnan kehittämiseksi ja viestinnän tehostamiseksi suunnittelemme ja toteutamme PTT:n ilmeuudistuksen (logo, kuva- ja värimaailma, typografia, graafiset ohjeet) sekä teroitamme perusviestejä, joilla pientaloteollisuus haluaa vaikuttaa toimintaympäristöönsä sekä omiin kohde- ja sidosryhmiinsä. Luotua ilmeuudistusta viedään verkkoon (www-sivut, ekstranet) ja tarvittaviin viestintä- ja markkinointisovelluksiin (käyntikortit, asiakirjapohjat, messutarvikkeet sekä myynti- ja edustusmateriaalit) asiakastarpeitten mukaisesti.

Työ luovutetaan asiakkaalle vielä ennen kesän lomakautta, mutta otetaan käyttöön syksyllä asiakkaan sisältötuotantoaikataulun mukaisesti.

Syksyn jatkokehitystöihin kuuluu myös asiakkaan rekisterisovelluksen uusiminen.Takaisin

Meihin luottavat jo