Johtamiskoulutusohjelma verkossa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 5.3.2010

Turun kauppakorkeakoulun eMBA-koulutusohjelma tarjoaa nyt verkko-opiskeluun ja verkostoitumiseen soveltuvan palvelun kaikille johtamiskoulutuksesta kiinnostuneille.

Johtamiskoulutusohjelma verkossa

Uudistimme Turun kauppakorkeakoulun vetämän eMBA-johtamiskoulutusohjelman verkkopalvelun ja kehitimme opintojen hallintaan soveltuvan joustavan ja monipuolisen hallintapaneelin. Kurssien, opiskelijatietojen ja tehtävien ylläpidon sekä opintojen suorittamiseen liittyvien ratkaisujen lisäksi keskustelualueet, blogit ja uutiset tarjoavat vaihtuvaa ja kiinnostavaa sisältöä opiskelun ohella. Sähköistä viestintää varten toimitimme asiakkaalle uutiskirjeratkaisun, jonka avulla kohdennetut viestit tavoittavat halutut kurssilaiset tai muut kohderyhmät tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Toimitettu verkkopalvelu on ekstranet-pohjainen ja vaatii käyttäjäoikeudet. Voit toki vilkaista, jos johtamiskoulutus kiinnostaa. Lisäinfoa alla olevassa osoitteessa:

www.netexe.fiTakaisin

Kommentti:

"Lähdimme kehittämään Executive MBA –opiskelijoille ja ohjelmasta valmistuneille alumneille uutta sivustoa, joka toimisi mm. verkostoitumisalustana ja tiedotuskanavana. Halusimme sivuston olevan helppo päivittää ja visuaalisen ilmeemme mukainen. Yhteistyö Verkkovaraanin kanssa on sujunut sovitusti ja kehitysvaiheessa vastaan tulleisiin toiveisiimme ja kysymyksiimme on vastattu nopeasti ja ammattitaitoisesti. Sivustomme on vastikään julkaistu ja ensireaktiot ovat olleet positiiviset ja mm. ilmettä on kiitelty raikkaaksi."

Kirsi Kostia,
johtaja, TSE exe,
Turun kauppakorkeakoulu.

Meihin luottavat jo