Uusia asiakkaita: eMBA, VAU, Region Arctica, Magnus Malmberg

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 6.10.2009

Alkusyksystä kauppa on taas käynyt kuin rajuilma ja uusia asiakassopimuksia on solmittu mielenkiintoisten ja hyvin erilaisten asiakastöiden toteuttamiseksi. Kiireinen syksy tiedossa - jälleen kerran.

Uusia asiakkaita: eMBA, VAU, Region Arctica, Magnus Malmberg

Syksyn projektikalenterit täyttyvät taas hyvää vauhtia uusista mielenkiintoisista työtehtävistä. Uudet asiakkaat, uudet toimialat ja erilaiset asiakastarpeet tekevät arjen puurtamisesta mielekkään ja haastavan. Asiakkaan toimintaan tutustuminen, tarpeiden kartoittaminen ja sopivien ratkaisujen suunnittelu muodostaa toimintamme perustan jonka pohjalta itse tekeminen voi alkaa.

Ohessa lyhyet asiakasesittelyt ja tarvekuvaukset. Töitä esitellään laajemmin niiden valmistuttua alkukeväästä 2010.

eMBA Turku on Turun kauppakorkeakoulun tarjoama kansainvälisesti akkreditoitu johtamiskoulutusohjelma. Työn ohessa suoritettava kolmivuotinen koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on jo useamman vuoden kokemus johto- tai asiantuntijatehtävistä. Toteutamme asiakkaalle ekstranet-pohjaisen verkkopalvelun joka tarjoaa koulutuksen hallintaan ja opintojen suorittamiseen liittyviä ratkaisuja. Keskustelualueet, blogit ja uutiset tarjoavat lisäksi vaihtuvaa sisältöä opiskelun ohella ja kohdennetuilla uutiskirjeillä hoidetaan sähköinen viestintä tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry kokoaa kotimaisen vammaisurheilun ja -liikunnan yhden järjestön alaisuuteen. Toteutamme käyttötarkoitukseen soveltuvan, kattavan ja selkeän, saavutettavan ja esteettömän verkkopalvelun, joka soveltuu niin liiton tiedotustarpeisiin, kuin myös laaja-alaisen vammaisliikunnan ja -urheilun esittelemiseen.

Region Arctica on kalottialueen yhteispohjoismainen matkailuhanke. Luomme Region Arcticalle visuaalisen identiteetin, logon, alueen kartan sekä kaksiosaisen verkkopalvelun, joka tarjoaa houkuttelevaa matkailutietoa ja mahdollistaa paikallisille matkailuyrittäjille kanavan yhteistyön kehittämiseen.

Insinööritoimisto Magnus Malmberg on perinteikäs helsinkiläinen insinööritoimisto, joka on hanskannut lähes 7000 projektia perustamisvuodestaan 1936 lähtien - niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. Toteutamme yrityksen verkkopalvelu-uudistuksen vuoden 2009 loppupuolella ja tavoitteena on luoda näyttävä, uskottava ja toimiva sivusto, joka soveltuu markkinoinnin tueksi ja referenssikohteiden esittelyyn.Takaisin

Meihin luottavat jo