Valtakunnallinen kulttuurin tekijöiden markkinapaikka amusa.fi julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 24.2.2009

Valtakunnallinen kulttuurin tekijöiden markkinapaikka amusa.fi julkaistu!

Suomalaisen kulttuurin näyteikkuna netissä
Amusa Kulttuuritori on Suomen Portaalit Oy:n omistama kulttuurin, taiteen ja käsityön näyteikkuna sekä kohtaamispaikka Internetissä. Se on Suomen ainoa valtakunnallinen, kaikki kulttuurilajit yhteen kokoava markkinapaikka ja yhteisö. Amusa tarjoaa helppokäyttöistä ja edullista näkyvyyttä kulttuurin, taiteen ja käsityön ammattilaisille ja vakaville harrastajille. Kulttuurin tarjoajalle ja myyjälle amusa.fi toimii näyteikkunana oman tarjonnan esittelyyn ja sillä tavoittaa helposti, edullisesti ja nopeasti taiteen ja kulttuurin ostajat niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Erilaisten kulttuuripalveluiden ja -tuotteiden ostajat saavat vastaavasti kattavan, vaivattoman ja ilmaisen näkymän koko Suomen taide- ja kulttuuritarjontaan. Amusan laajaa kulttuuritarjontaa voi kätevästi rajata omien tarpeittensa mukaisesti alueellisesti ja kulttuurialojen mukaan. Mistähän löytyisi lähin huopahattuja valmistava käsityöläinen?

Amusa Kulttuuritori on myös yhteisöllinen ja keskusteleva kohtaamispaikka. Verkkopalvelua tullaan laajentamaan kevään aikana sisällöllisesti ja toiminnallisesti: Amusasta rakentuu koko maan kattava kulttuurialan keskittymä verkkoon.

Rekisteröidy jo nyt – saat ensimmäisen kuuden kuukauden normaalisti maksullisenkin näkyvyyden ilmaiseksi!
Perusnäkyvyys kulttuurituottajille on Amusa Kulttuuritorilla kaikille aina ja pysyvästi ilmaista. Tämän lisäksi palveluntarjoajien on mahdollista parantaa omaa näkyvyyttään elävän kuvan, äänen ja valokuvien avulla. Käy rekisteröimässä oma yrityksesi, toiminimesi, kerhosi tai seurasi Amusan rekisteröitymissivulla. Kaikki nyt mukaan rekisteröityvät saavat ensimmäisen kuuden kuukauden normaalisti maksullisenkin lisänäkyvyyden ilmaiseksi sitoumuksetta!

www.amusa.fiTakaisin

Meihin luottavat jo