FCG International -verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.1.2009

FCG-konsernin kansainväliseen kehitystoimintaan keskittynyt FCG International julkaisi uuden verkkopalvelunsa. Samalla se otti käyttöönsä monipuolisen referenssienhallintasovelluksen sekä eri kohde- ja sidosryhmäkäyttöön soveltuvan Extranet-palvelun.

FCG International -verkkopalvelu julkaistu

FCG Finnish Consulting Group -konserni on ollut asiakkaanamme vuodesta 2006 lähtien, ja parissa vuodessa olemme kehittäneet laajasti koko konsernin verkkopalveluja toimittamalla monipuolisia ratkaisuja sekä konsernin että sen eri liiketoimintaryhmien käyttöön. Järjestelmäratkaisut ovat koostuneet toimitettujen perusjärjestelmien lisäksi mm. Extranet-pohjaisista projektisivustosovelluksista, referenssitietokannoista, integroiduista koulutuksenhallintajärjestelmistä, rekrytoinninhallinnasta sekä uutiskirjeiden ja postituslistojen hallintaan kehitetyistä sovelluksista. Monipuoliset, asiakaskäyttöön pitkälti räätälöidyt sovellukset ovat olleet asiakkaan mieleen ja yhteistyö on jatkunut tiiviisti verkkopalveluiden kehittämisenä. Viimeisimpänä toimituksena toteutimme konsernin kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaavan FCG International Oy:n verkkopalvelun sekä sen laajennuksena asiakas- ja muuhun kohderyhmäkäyttöön soveltuvan Extranet/Intranet-ratkaisun.

2009 – Tavoitteita ja ratkaisuja: ajankohtainen ja monipuolinen verkkopalvelu tukemaan yrityksen kansainvälistä markkinointia, osaamisen ja projektitoimitusten esittelyä sekä joustava Extranet/Intranet-ratkaisu yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen
FCG International Oy keskittyy kansainväliseen konsultointiin, jolla kehitetään kohdemaissa sosiaalisia tai yhteiskunnallisia rakenteita. Yhtiö muodostaa tytäryhtiöineen FCG:n Kansainvälinen konsultointi -liiketoimintaryhmän. FCG:n Suomen ulkopuolelle suuntautuva liiketoiminta pohjautuu pääosin kansainvälisiin tarjouskilpailuihin osallistumiseen. Tarjouskilpailujen perusteella toteutettavissa projekteissa keskitytään koulutuksen, ympäristön ja yhteiskuntarakenteiden kehittämiseen. Vuosien toiminnan jälkeen FCG Internationalin toteuttamia kehitysprojekteja on eri puolilla maapalloa jo noin sata.

FCG Kansainvälinen konsultointi -liiketoimintaryhmän käyttöön toimitettiin julkinen verkkopalvelu, joka sisältää perusjärjestelmän lisäksi monipuolisen ja joustavan referenssienhallintasovelluksen yrityksen toimittamien projektien esittelyyn sekä referenssikohteiden hakuun. Järjestelmälaajennuksena toimitetussa Extranet/Intranet-palvelussa referenssitiedot taas toimivat yrityksen sisäisessä käytössä, jossa ne voi tallentaa kätevästi tarjousliitteiksi. Järjestelmän sisäinen RSS-tuki tarjoaa joustavat käyttömahdollisuudet konsernin rekrytointi-ilmoitusten esittämiseen tai ulkoisten uutislähteiden käyttöön asiakkaan Intranet-osiossa.Takaisin

Tutustu uusittuun verkkopalveluun osoitteessa www.fcginternational.fi.

Meihin luottavat jo