Yhteistyöverkostolla synergiaetuja ja monipuolisia lisäarvopalveluita

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 6.2.2007

Rekrytoinnin ohella olemme hakeneet kasvua solmimalla alkuvuodesta yhteistyösopimuksia omaa osaamistamme täydentävien yritysten ja freelancereiden kanssa, joilla on todellista tarjottavaa oman palvelukonseptimme kannalta ja joita voimme hyödyntää omassa liiketoiminnassamme.

Yhteistyöverkostolla synergiaetuja ja monipuolisia lisäarvopalveluita

Yhteistyöverkoston kasvattaminen tarjoaa asiakkaillemme yhä laajemman palvelukokonaisuuden, joka koostuu kolmesta toisiaan täydentävästä asiantuntemuksen osa-alueesta:

Nämä osa-alueet täydentävät toisiaan ja muodostavat perustan verkkopalveluiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Solmitut yhteistyösopimukset syventävät ja laajentavat palvelutarjontaamme.

Yhteistyösopimuksia keväällä 2007
Ohessa lueteltuna muutamia yhteistyöyrityksiä joiden kanssa olemme solmineet yhteistyösopimuksen alkukevään aikana:

Arnora
Arnora Oy on suomalainen globaalisti toimiva ICT -liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakasyrityksilleen kehityspalveluita yritysviestinnän, liiketoimintaprosessien ja kansainvälistymisen alueilla.

http://www.arnora.com

Wireframe
Animaatiostudio Wireframe on erikoistunut 3D-animaatioiden ja kuvitusten suunnitteluun sekä toteuttamiseen televisioon, mainontaan, verkkoon sekä muuhun digitaaliseen mediaan. Yrityksen verkkosivuilta löytyy työnäytteitä niin tehdyistä kuvitustöistä kuin myös animaatioista ja musiikkivideoista.

http://www.wireframe.fi

TriniMedia
TriniMedia International Oy on visuaaliseen viestintään erikoistunut mediayhtiö, joka tuottaa yritys- ja markkinointiviestintäpalveluita eri alan yrityksille ja organisaatioille. TriniMedian erikoisuutena ovat mm. 360-asteisten pallopanoraamakuvien tuottaminen ja niiden hyödyntäminen internet-sovelluksissa.

http://www.trinimedia.fi/panoraamakuvat_360.htm

Kiinnostaako yhteistyö osana asiantuntijaorganisaatiota?
Olemme kiinnostuneita omaa osaamistamme täydentävistä palveluista joita voimme tarjota asiakkaillemme. Kumppaneillemme voimme vastaavasti tarjota omaa osaamistamme, mm. eAdmin –ylläpito-ohjelmistoamme. Mikäli uskot että yrityksellänne olisi tarjota meille palveluita jotka voisivat täydentää asiantuntijaorganisaatiomme osaamista ole hyvä ja ota meihin yhteyttä!

Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Sami Pylvänäinen, IT Manager
Gsm. 040 8256267
Email. sami.pylvanainen a verkkovaraani.fiTakaisin

Meihin luottavat jo