Liitoille ja järjestöille uusia verkkopalveluita sekä sivustouudistuksia yritysasiakkaita unohtamatta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 31.10.2006

Olemme julkaisseet kuluvan syksyn aikana useita liitto- ja järjestöasiakkaittemme uusia verkkopalveluja sekä toteuttaneet sivustouudistuksia ja uusia ohjelmistosovelluksia asiakastarpeitten mukaisesti. Niin ikään yritysasiakkaittemme verkkopalveluita on uudistettu järjestelmäpäivitysten sekä ilmeuudistusten myötä.

Liitoille ja järjestöille uusia verkkopalveluita sekä sivustouudistuksia yritysasiakkaita unohtamatta

Yhteistyösuhteet ja jatkotarpeiden toimittaminen usealle eri järjestöpuolen asiakkaallemme ovat työllistäneet meitä kuluvan syksyn aikana runsaasti. Myös usean järjestöasiakkaan sisältötuotanto on valmistunut syksyn aika jolloin uudet sivut on saatu julkaistua. Ohessa lueteltuna muutamia kuluvan syksyn aikana toteutettuja sivustouudistuksia, uusia julkaisuja sekä järjestelmälaajennuksia joilla olemme vastanneet asiakkaittemme tarpeisiin.

  • Munuais- ja maksaliitto: uusi sivusto julkaistu asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua – kts. http://www.musili.fi
  • Alzheimer-keskusliitto: uusittu sivustoilme ja järjestelmäpäivitys: kts. http://www.alzheimer.fi
  • Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry: uusi sivusto julkaistu asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua – kts. http://www.ria.fi
  • Suomen Majakkaseura – sivuston järjestelmäpäivitykset ja järjestelmän laajentaminen viestintäratkaisujen osalta sekä jäsenrekisterin hallintaohjelmiston toimittaminen: kts. http://www.majakkaseura.fi

Myös yritysasiakkaittemme osalta jatko- ja kehitystöitä on tehty kuluvan syksyn aikana. Metalliteollisuusasiakkaallemme Pemamek Oy:lle on toteutettu täydellinen sivustouudistus joka on tarkoitus ottaa käyttöön muutaman viikon kuluttua asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua. Niin ikään solmioita ja huiveja valmistavalle Nurmi-Yhtiöihin kuuluvalle :lle tehtiin kevyt ja kustannustehokas ilmeen uudistus perustuen asiakkaan mainostoimiston luomaan uuteen ilmeeseen.

Kysy lisätietoja järjestöpuolelle ja yritysmarkkinointiin kehitetyistä ratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo