Psoriasisliiton nuorisojaosto Nupsolle uudet verkkosivut

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 20.12.2004

Psoriasisliiton nuorisojaosto Nupsolle uudet verkkosivut

Psoriasisliiton nuorisojärjestölle, Nupsolle, suunniteltiin ja toteutettiin kokonaan uusi verkkopalvelu. Projektin lähtökohtana oli toteuttaa selkeä, raikas ja helppokäyttöinen kokonaisuus, joka "puhuttelee" nuorta psoriaatikkoa. Sivuston yleisilmeen ja sävyn oli tarkoitus olla asiallinen ja luotettava, mutta kohderyhmän iän huomioiden myös visuaalisesti riittävän kiinnostava.

Nupson verkkopalvelun graafinen ilme luotiin täysin uusiksi ja palvelu rakennettiin kehittämämme eSite-julkaisujärjestelmän varaan, jolla voidaan hallita sekä sivuston sisältöä että rakennetta joustavasti ja vaivattomasti.

Uusitulle eAdmin Platform 4.0 -ylläpitoalustalle rakennettu kokonaisuus pohjautuu eSite-julkaisujärjestelmään. Lisäksi käytössä on uutisointi- ja tiedottamistyökalut, keskustelualueet jäsenille ja hallinto-organisaatiolle sekä sivukartta ja vapaasanahakutoiminnot. Järjestelmässä on käytössä myös kehittämämme reaaliaikainen eStat -kävijäseurantaohjelma, jota voidaan käyttää esim. erilaisten kampanjoiden tehon seurantaan.

NUPSO - Nuoret psoriaatikot

Nupsolaisia ovat kaikki nuoret psoriaatikot, jotka ovat Psoriasisliiton jäseniä. Alle 30-vuotiaista koostuva jäsenistö kattaa koko maan ja heitä on yhteensä noin kaksituhatta. Nupso on suhteessa väestöön maailman suurin nuorten psoriaatikkojen järjestö.

Nupso mahdollistaa nuorille psoriaatikoille yhteistä toimintaa, jossa on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja tavata toisia nuoria psoriaatikkoja.

Nupson uuteen verkkopalveluun voit tutustua osoitteessa: www.nupso.fi

Kysy lisätietoja verkkoviestintäratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo