Hyvää joulua ja automaattista vuotta 2019!

Hyvää joulua ja automaattista vuotta 2019!

Verkkovaraani Markkinointi (myynti a verkkovaraani.fi), 22.12.2018

Verkkovaraanin porukka toivottaa makeaa joulua ja vauhdikasta uutta vuotta 2019 asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen!

Kuluneena vuonna saimme aikaiseksi muun muassa yritysilmeitä, verkkokauppoja, vuosikertomuksia, yritysten ja organisaatioiden nettisivuja sekä uutiskirjepalveluita ! Piuha-nimellä järjestimme myös koulutuksia mm. Officen käytöstä, hakukoneoptimoinnista, ja -mainonnasta sekä Wordpressistä.

Lisäksi julkaisimme uuden nopea.media -palvelun, jonka avulla taitat automaattisesti julkaisut verkkoon ja painoon. Palvelulla taitat mm. asiakas-, jäsen- ja henkilöstölehdet, vuosikertomukset ja yritysraportit sekä oppaat. Jos haluat kuulla lisää, ole yhteydessä!

Toivoo,
Jesse ja tiimi!Takaisin

Meihin luottavat jo