Tuotekatalogi ja tarjouspyyntökori Kiinnike-Kolmiolle

Tuotekatalogi ja tarjouspyyntökori Kiinnike-Kolmiolle

Jesse Kivialho (jesse.kivialho a verkkovaraani.fi), 5.6.2018

Toteutimme Kiinnike-Kolmio Oy:n uuden verkkosivuston, jossa on esiteltynä heidän koko tuotevalikoimansa ja mahdollisuus pyytää tarjouksia.

Kiinnike-Kolmio palvelee erityisesti rakennusalaa kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukaupallaan. Me toteutimme heille uuden ja näyttävän verkkosivuston ja tuotekatalogin, joka toimii myös mobiililaitteilla. Verkkopalvelun tärkeimmäksi osaksi tunnistettiin Kiinnike-Kolmion tuotevalikoiman esittely ja tarjouspyyntöjen tekemisen helppous. Näistä lähtökohdista tuotevalikoima nostettiin heti pääsivulle ja yritysesittely siirrettiin alasivuille. Lisäksi osaksi palvelua toteutettiin tarjouskori, jolla Kiinnike-Kolmion asiakkaat voivat pyytää tarjouksen heille sopivasta kokonaisuudesta tuotteita.

Lue lisää tekemästämme projektista

Tutustu verkkopalveluunTakaisin

Meihin luottavat jo