Verkkosivuille näyttävyyttä hienoilla kaavioilla ja symboleilla

Jesse Kivialho (myynti a verkkovaraani.fi), 6.2.2018

Verkkovaraanin ratkaisulla saa helposti näyttävän näköisiä ja dynaamisesti latautuvia kaavioita ja symboleja osaksi verkkosivustoa.

Donitsi


Verkkovaraanin kaavio- ja kyselyratkaisuilla on toteutettu mm. Vanhustyön keskusliiton kyselyt, Kimetin nikkelin hinta -kaavio, Suomen Satamaliiton vuositilastot ja Naantalin Energian verkkovuosikertomuksen dynaamisesti latautuvat kaaviot ja Nordkalkin sivuille tyylikkäästi latautuvia ja näyttäviä symboleja. Esimerkiksi pystypylväskaavioilla, viivakaavioilla tai ympyräkaavioilla on helppoa tuoda sivuille näyttävyyttä. Prosenttiosuuksia havainnollistava ympyräkaavio tai muu kuvallinen informattio on helposti tulkittavissa ja samalla se tuo vaihtelua verkkosivujen estetiikkaan.

Kaavioiden luvut on helposti syötettävissä ylläpitojärjestelmästä. Suomen Satamaliiton verkkosivuilla ja Naantalin Energian verkkovuosikertomuksessa kaaviot toimivat siten, että prosenttiosuuksien arvoja voi muuttaa Verkkovaraanin eAdmin-julkaisualustalla, ja tällöin muutos päivittyy automaattisesti verkkosivustolle. Vanhustyön keskusliiton ympyräkaavio puolestaan on muokkautunut automaattisesti sen mukaan, mitä siihen liittyvään kyselyyn on vastattu.Takaisin
Nordkalk Symbolit

Nordkalkin verkkosivulla dynaamisesti latautuvia symboleita. 

Meihin luottavat jo