Verkkovuosikertomus Naantalin Energialle

Jesse Kivialho (jesse.kivialho a verkkovaraani.fi), 10.11.2017

Naantalin Energian vuosikertomukset 2014-2016 julkaistiin selkeässä ja helposti ylläpidettävässä muodossa heidän verkkosivuillaan. Verkkovuosikertomus tarjoaa helpomman lukukokemuksen eri medioissa, mahdollisuuden isompaan lukijajoukkoon ja ekologisemman ratkaisun.

Naantalin energian verkkovuosikertomus

Toteutimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Naantalin Energialle verkkovuosikertomuksen. Palvelusta löytyvät nyt Naantalin Energian vuosikertomukset vuosilta 2014-2016 ja uusien vuosikertomuksien lisääminen on helppoa selkeän ja ymmärrettävän ylläpitojärjestelmän kautta. Elävyyttä verkkovuosikertomukseen tuovat valokuvien lisäksi selkeät ja visuaaliset kaaviot sekä dynaamiset graafit. Verkkovuosikertomuksesta saa myös PDF-version, jonka järjestelmä toteuttaa automaattisesti samojen ylläpitojärjestelmään syötettyjen tietojen pohjalta.

Verkkovuosikertomukset, muut raportit ja esimerkiksi tuoteluettelot saa nopeasti pystytettyä omalla ilmeellään hyödyntäen Verkkovaraanin eAdmin-järjestelmää. Verkon ja painokelpoisen PDF-version yhdistäminen tarjoaa helpomman lukukokemuksen eri medioissa, mahdollisuuden isompaan lukijajoukkoon ja ekologisemman ratkaisun. Tiedot ovat myös paremmin löydettävissä hakukoneista ja näyttävät kaaviot tekevät sivusta elävämmän. 

Tutustu toteutettuun ratkaisuun

Lue lisää verkkovuosikertomuksen toteuttamisestaTakaisin

Meihin luottavat jo