Kampanjasivustoja ja kalkkilaskuri Nordkalkille

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 26.1.2017

Kevään kylvöihin suunnattu Kalkiltse Kaveri -kampanja ja kalkitsemistarpeiden laskemiseen soveltuva Kalkkilaattori otettiin käyttöön Nordkalkin verkkopalvelussa samanaikaisesti. Helposti hallittavat ratkaisut laajentavat entuudestaan laajan verkkopalvelun toiminnallisuutta.

Kalkitse kaveri -kampanja

Laajensimme aiemmin Nordkalkille toteuttamaamme verkkopalvelua asiakkaan lisätarpeiden mukaisesti toimittamalle heille joustavan pohjan eri kampanjasivustojen toteuttamiseen sekä kalkituslaskurin, jolla maanviljelijät voivat helposti määrittää omat kalkitustarpeeseensa pelloilleen.

Kampanjasivustot saa nopeasti pystytettyä omalla ilmeellään sivuston eri kieliversioilla ja niihin voi lisätä kilpailuja ja muuta kampanjaan liittyvää sisältöä. Samanaikaisesti käytössä voi olla useita eri kampanjoita asiakastarpeiden mukaisesti.

Tutustu toteutettuihin ratkaisuihin alla olevissa osoitteissa:

www.nordkalk.fi/kalkitsekaveri
www.nordkalk.fi/kalkkilaattoriTakaisin

Meihin luottavat jo